• Nyt joku roti tähänkin touhuun!

    January 1st, 2018

    Kyllä, tämä blogi todellakin autioitui viideksi vuodeksi tässä välissä. Tuntui, ettei erityisesti ollut uutta sanottavaa, kun kaikki materiaali pakkasi olemaan niitä arkistojen aarteita.

    doodle059kummitusToisaalta, niitä aikanaan paperisessa formaatissa tai ei lainkaan julkaistuja arkistojen aarteita todellakin riittää, ja aina ajoittain riittää myös haikeita pyyntöjä, että julkaisetkos sitä ja tätä joskus viime vuosikymmenellä tai sitä edellisellä piirrettyä. (Varsinkin kun en edes ole julkaissut vuosiin mitään.)

    doodle029oranssiJoten nyt se on sitten päätetty – herätellään sarjakuvablogi joksikin aikaa henkiin ja julkaistaan yleisön pyynnöstä arkistojen aarteita! Blogin ulkoasu on edelleen ruttoruma, mutta olkoon.

    doodle0349velhoetanaTämän postauksen kuvitus tosin on vuodelta 2017 – doodle challenge, joka jäi kesken. (Kuva-aiheina kummitus, oranssi, velho ja etana.) Kunhan halusin tehdä jonkun värikkään pesäeron aikaisempaan.

Leave a Reply