Jester vs Ozzy

15.06.2012 - 21:28 / Leea.


Kategoria: Aiheeton.
Tagit: ,2 vastausta - “Jester vs Ozzy”

  1. iwory Kirjoittaa:

    Ihana (: Kommenttiisi liittyen, pupuissa ja linnuissa on kyllä paljon samaa! Molemmat on uteliaita ja tuollaisia ihania :> Linnuilla taitaa olla kovempi tuo volyymi ja pupuilla nopeampi kakkaamistahti :–D

  2. Leea Kirjoittaa:

    Joo, juurikin näin.
    Tosin niiltä ajoilta, kun äidilläni oli albakakadu, jäi mieleen mm. papukaijaa matkiva kani (tosin kani vastaili linnun ääntelyyn kainoin piippauksin eikä sentään koittanut karjua perässä) ja linnun yritykset kakata sarjatulta mm. hattuhyllyltä alas heittämiensä tavaroiden päälle tai puhtaalle lattialle joka kerta kun suojapaperit sen oleskelualueelta vaihdettiin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus