• November 14th, 2011

    5 Responses to “”

  • No, sieltä edes tuli vastaus. Vieläkin tässä odotellessa sitä suurten ikäluokkien eläköitymistä ja sitä kauheaa työvoimapulaa joka siitä seuraa… On sillä peloteltukin jo kohta kymmemen vuotta.

  • Työvoimapulan sijaan tulee tällaista: http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2011/11/puolet_museoviraston_museoista_saatetaan_lakkauttaa_3041402.html

    Eipä taida työvoimapulasta vouhottavat tahot itsekään uskoa omia väitteitään…

  • Ei taida, ei. Tämä siis sama maa jossa sivareista ja työllistetyistä tapellaan, kun niitä saa töihin halvalla. Ja kyllä aina särähtää korviin noi pääsymaksut ja niiden korottamiset… Lontoossa on suurin osa museoista ilmaisia, kun siellä oikeasti arvostetaan historiaa. Missähän ne niin kauheasti Suomen kulttuuria kunnioittavat persut nyt ovat, vai onkohan noissa lakkautettavissa museoissa vain pelkästään postmodernia tekotaidetta?

  • Persut varmaan pelkää, että Suomeen tulee TURISTEJA jos täällä on jotain nähtävää! Puolueen hyväksymää taidetta siis täytyy piilotella ja näyttää vain puolueen hyväksymille katsojille. Historiantutkimus puolestaan on pahasta, koska se voi vaikka paljastaa, että monokulttuuria ei ollut olemassa menneisyydessäkään.

  • Juu me itse asiassa spekuloitiin Juhanan kanssa männä päivänä, että missä se monikulttuurisuuden pahuusraja menee? Onko se vuosiluku, maantieteellinen raja vai niinkin yksinkertainen kuin ‘kaikki mistä me ei tykätä’? Ja miksei tällaisia kukaan kysy vaalitenteissä?

Leave a Reply