• Levottomia lapsuusjuttuja

  October 9th, 2011

  Leea 7 v piirsi jatkosarjakuvaa nimeltään “Mustaakin mustempi”. Tämä on tietääkseni tosin ainoa tallella oleva osa, koska enimmäkseen piirsin Mustaakin mustempaa “Hevosvihko”-nimisiin nitomuksiin, joita annoin kavereilleni. Enkä mene vannomaan, mahtoivatko Hevosvihkossa ilmestyneet sarjan osat edes liittyä toisiinsa…

  Muistan harmitelleeni, miten piirsin puhekuplista aina vahingossa liian pieniä aikomilleni teksteille. Mutta ei hätää – piirtämisen sijaan tarinoiden kirjoittaminen oli sekin vähintäänkin viihdyttävää – kuten vaikka tämä nuken elämäkerta.

  Seuraava kuva on piirretty koulussa kuvistunnilla. Tunnin aihe oli “Pääsiäinen”. Mielessä vissiin oli jotain muuta.

  Viimeisenä esimerkki Matkaesitteestä – joita olin näköjään laatinut ihan vihkotolkulla 7 – 8 -vuotiaana. Skanneri tulkitsi osan tummanruskeista hahmoista mustiksi, joten aggressiivista Mikki Hiirtä pakenevan turistin ilme ei näy kunnolla – mutta juuri tuollainen kuva varmasti kannattaa laittaa mainostamaan huvipuistoa! Mahtaako kukaan muu muistaa Angelica Neroa, joka oli suosikkihahmoni Dallasissa…

  4 Responses to “Levottomia lapsuusjuttuja”

 • Mahtavia tuotoksia! Varsinkin Mustaakin mustempi.

 • Kiitoksia! Näiden löytämisen jälkeen olen miettinyt kovasti, mahtoivatko Mustaakin mustemman muutkin osat olla yhtä kryptisiä. Jännittäviä käänteitä niissä varmasti riitti.

 • vau ompa hiano toi Krystle-teksti! siis visuaalisesti, rakastan tota vanhaa kirjotuskonefonttia! Taisiis oli se muutenkin hiano! 😛

 • Kiitoksia. Vanhalla mekaanisella kirjoituskoneella se on kirjoitettu sormenpäät mustelmilla. Vastaavia tarinoita löytyi enemmänkin, mutta Krystlen elämäkerta oli sisällöllisesti ehein ja välilyöntejäkin oli 😀

Leave a Reply